OM DIT SKOLEBARN

– bloggen, der giver inspiration til leg og læring

Giv dit barn et godt fundament

Vil du støtte dit barn i at lære og udvikle sig – og have det sjovt samtidig?

Dit skolebarn er for dig, der interesserer dig for at give dit barn et godt fundament i livet og bakke op om dets skolegang.

Skal børn lære nyt, så ved vi, at det er afgørende, at de trives godt.
Derfor vil du på siden finde input til både opdragelsen, madpakken og fritiden.
Altid med fokus på det gode, lærerige samvær.

Bloggens fire kategorier

Blogindlæggene er delt ind i 4 kategorier:
• Leg med tal. Her får du ideer til aktiviteter med skjult læring, fx en skattejagt eller opskrifter på mad, I kan lave sammen.
• Dit barns udvikling. Du er eksperten på dit barn, men her er det fagpersoner, der giver dig forklaringer og råd, fx til hvordan du styrker dit barns selvtillid.
• I skolen. Her samler viden om, hvordan du som forælder kan støtte op om det, der foregår i skolen. Det kan være indlæg om at læse lektier eller om at få et godt forhold til lærerne.
• Nem hverdag. Hvis der er overskud derhjemme, går det bedre ude. Her er guides til at opbygge de gode rutiner i hjemmet – fra morgenmad til aftenbad.

Hånd i hånd med MatematikFessor

Det er EduLab, der står bag Dit Skolebarn. Hos os har vi en vision om at gøre verdens børn bedre til matematik. Det stræber vi blandt andet efter gennem vores matematikportal, MatematikFessor, som du måske kender fra undervisningen i grundskolen.

Men vi kan ikke gøre det alene. Vi når meget længere, hvis vi får dig med til at løfte opgaven.

Vil du have gode råd og inspiration til, hvordan du bedst muligt støtter dit barn, så abonnér på vores nyhedsbrev og få adgang til alt det gode indhold direkte i indbakken. Klik her.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på Dit Skolebarn.dk

Rigtig god fornøjelse.

Karen Vedel
Redaktør